HJ

Ja igår fick man se de vilda gässen torska mot ligaledarna från Östersund men man hade ju lika gärna kunnat vinna matchen.. Vilda ledde med 2-0 efter första perran, vilket var helt rättvist, men sen klev man i negativ bemärkelse ut som ett helt nytt lag i den andra.. Kändes som att ingen varken ville eller vågade vinna.. Saknade den ettrige lille dvärgforwarden som inte ens var med på bänken, fan tror säkert han hade kunnat få igång de andra med sin ettriga spelstil men vad vet jag, jag har ju ingen hockeyhjärna..Hockeyhjärna bjöd däremot några av de vilda på.. Vafan om man får sin klubba fasthållen, domaren säger att han inte såg det, VARFÖR ska man då fortsätta att tjata på domaren och avsluta med att SKRIKA för hela hallen vilken idiot han är?? När det står 2-2.. Aja hockey är ju som alla säger en "KAMPSPORT med SÅÅÅÅÅ mycket adrenalin".. Det förstår väl vem som helst..


Nu kan man ju dock göra detta relativt ostraffat då nån Hockeyhjärna på förbundet bestämt sig för att en misconduct BARA ger 10 minuter PERSONLIGT straff och INGET för laget.. Vilket jävla skämt.. Är man så pass instabil att man åker runt och inte kan släppa en sån skitsak (ett spontant utbrott är en helt annan sak) så är man ju ändå en börda för laget och sen man kan ju rent teoretiskt säga att laget tjänar på att "slippa" denna spelare i tio minuter då han ändå bara sprider negativitet kring sig men vad vet jag, Hockey är ju en kampsport, så full av adrenalin..

Jaja vi ska väl vara glada för att "Micke Nyberg" skrek och gormade som han gjorde då detta medförde att vi alla fick se det kanske fulaste domartecknet som finns, nämligen "misconducttecknet".. Tyvärr lyckades dagens domare inte att få det att se lika roligt ut som när allas vår Patrik Säll gör det men då hade han inte lika stora lovehandles som Sälen heller, händerna studsar liksom inte tillbaka lika glatt utan dom..



Dagens ord: HOCKEYHJÄRNA

Kommentarer
Postat av: berre

haha hockeyhjärna, klassiskt begrepp.. endast 4behov äta, träna, skita å knulla...

2008-12-15 @ 18:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0