JJ

Det blev inget.. Detta utryck för säkert mångas tankar till nån gång då sudden spillt rödvin över nån stackares soffa men så är det faktiskt inte i detta fall.. Det var nämligen så att jag tänkte avslöja sanningen om vad den rödfräsade hockyspelaren Jörgen Jönsson gör när han inte spelar hockey men det får ni inte veta och ni kan delvis tacka Magnus Ferlin för det.. Magnus, som jobbar på ett stort dataföretag, skickade från sin dator en länk, som jag självklart öpnnade då den var från datagurun Ferra.. Vafan han var ju på jobb, kan väl inte vara nått farligt tänkte jag men ack så fel jag hade då det senare visat sig att Ferras länk var lika proppad med virus som en MÅS är av dun.. Efter detta har jag inte kunnat ladda upp bilder från mobilen och det var ju just på mobilen som bevisen finns.. Aja får ta det en annan gång..

Fick en länk skickad från Disco-Chrille.. Lite komiska intervjuoffer tabloidjätten Hälsingen hittat då en blivit påkörd av en buss, den andre av en rattfyllerist, krävt 3 miljoner i skadestånd men inte fått en krona och den tredje gått i byggettan längre än vad Ferra fått köra bil, bör kanske tilläggas att han efter många ÅR och men utexaminerades men att han fått jobb i byggbranchen tvivlar jag starkt på.. Personerna på bilderna behöver nödvändigtvis inte i just den ordningen..

http://www.halsingen.se/nyheter.php?kat=13


kommentar

Anonym om After Work:
tror nog att Calle inget hellre vill än att bli tillfrågad om att dj:a jag.........

Fan jag älskar sådana kommentarer.. Dom kommer i regel från:

a) Folk som PÅ ALLVAR tror att jag är avundsjuk
b) Folk som anser sig vara lite bättre men som ändå känner sig obekväma i att bli omnämda
c) Folk som VILL vara den omnämnda men ändå bara ligger i skiktet under, sk hangarounds..
d) Folk som känner de berörda personerna men inte förstått det ironiska uppläget i denna blogg

Skulle tippa att ovanstående skribent är en "alternativ C" alltså antingen en lite undangömd "stjärna" i stolta eller vilda eller en wannabe som rör sig i deras kretsar för spegla sig i deras glans.. Skulle även kunna vara en gamal kompis till någon nämnd som inte riktigt fått poletten att trilla ner angående denna bloggs uppbyggnad alltså en alternativ "D"..
Kan även vara helt ute och cykla då det enkla svaret kan vara att den anonyme skribenten helt enkelt bara inte gillar mig som person men ändå inte kan undgå att läsa.. Det sista vore ju faktiskt det roligaste

After Work

Jag ställde mig i ett tidigare inlägg frågande till hur nivån på hybrisen i Hudiksvall ligger inför min comeback och redan innn jag rullat in i staden har jag fått svaret.. Jag har nämligen fått information från en läckande källa som talar om en annons som ska publiceras i morgondagen Hudiksvallstidning ( källan är inte HTs skjutjärnsreporter som vi kan kalla "C.S"
                                              

Det hela rör sig om ett samarbete mellan Manis Sportbar och Hudiksvalls alla MEGASTJÄRNOR på idrottshimmeln i ett projekt att hypa upp fredagsafterworken i Hudiksvall.. Den briljanta affärsidén är helt enkelt att Manis valt att bjuda in vissa med omsorg utvalda SUPERSTARS ur hudiks idrottselit (läs: Crème de la crème) som ska fungera som DJs på tidiga fredagskvällar under parollen "Afterwork med touch av stil och klass".. Denna affärsidé är ju så briljant att man undrar om det är någon från NASA som kommit med den, jag menar.. Vem vill inte avsluta en hård arbetsvecka med att se Ecka och Skjäran från STOLTA abk (var det "superallsvenskan" dom spelar i??) vända Winnerbäck några timmar.. Först ut i DJ-båset redan nu på fredag är två av stadens hockeykungar nämligen Danne Häggmark och Daniel Sandgren som efter denna kväll troligtvis kommer bli mer kända som DJ D&D.. Förstår att Manispersonalen redan nu gnuggar händerna av förtjusning då dom kan räkna med ett extra tillskott i kassan på säkert 600 före skatt då De Vilda Gässens Syla, Sverre och Martin Hedlund säkerligen kommer närvara och dricka 4 öl var a 50 kr styck..

Detta har oxå lett till att Radjos stoppat ALL försäljning av sina juldagsbiljetter och bestämt sig för att ställa in hela sitt julprogram då det kommit fram att stoltheterna i Ilsbo SK kommer stå som värdar i DJbåset under julhelgen på Manis och det är väl ingen vågad gissning att det är bröderna Paulsson som tar plats..

Avslutningsvis kan jag inte låta bli att återigen hylla detta koncept, jag menar.. Vem vill inte gå på afterwork med de lokala varianterna av Zlatan, Foppa, Sudden eller Micke Nilsson.. Undrar bara om stadens innebandygiganter i H/B får göra något gästframträdande?? Är väl bara "Engan" och Sonerud som är över 18 dä men man kan kanske göra en deal att de övriga kan få sin del av ära och berömmelsen vid närvarande av målsman.. Vad vet jag, ett bra tips var det iallafall..


Veckans Lagermedarbeidare



Denna veckas lagermedarbeidare, tillika den förste i serien "Veckans Lagermedarbeidare" är ingen mindre än allas vår truckschaufför Morten Kveim.. Kveim är en man i sina bästa år, 37 fyllda, som när han inte kör runt i sin truck på Tine bor hemma hos sin mamma och spenderar mestadelen av sin vakna tid framför datorn med sin stora kärlek, dataspelet Age of Conan.. Förövrigt har han en röst som är som hämtad från karaktären Ture Björkman i  sagan om skrotnisse och hans vänner samt att han ALDRIG äter sallad i cafeterian när den bjuds då han anser att det är "Kaniiiiiiinemat".. De främsta kännetecknen för detta orginal är:

1.) Hans generalsnuskeps
2.) hans trippelhaka
3.) hans sätt att prata rakt ut i luften i ett folktätt rum utan att någon bryr sig
4.) hans TRIPPELhaka
5.) att han ALLTID hinner först till datorn i fikarummet och youtubar trailers till krigsspel samtidigt som alla tjejer står som arga bin i kö för att dom bara måååååste kolla sin facebook..

Kort och gott.. Thats our Morten..


Att byta däck

Inte länge kvar nu.. Två arbetsdagar, sen kan man glida in i Svedala igen på fredag.. Ett bekymmer är dock att min bil, Svenne, inte är så het just nu.. Förutom lite småskavanker här och där ,bland annat batteriet, så måste jag även byta däck.. Dett är självklart inget problem för en händig man som jag om det inte vore för att Svenne är utrustad med ett riktigt Kalle Ankakit vad beträffar däckbytningsverktyg.. Tänk er Hökens gamla Stig-Helmer Olsson "rör" till golfbag fylld med 5 klubbor (en spoon, en putt, en pitch och 2 järnklubbor) i jämförelse med Tiger Woods bag och ni kanske förstår.. Domkraften kan väl lyfta ungefär 100 kilo och fälgkorset har jag börjat fundera på om någon på Swedish Match limmat ihop med överblivet matreal från tändstickstillverkningen.. Som tur är har jag lyckats lokalisera en Norsk Turk som byter däck åt en för den nätta summan av 250 NoK så imorgon bär det av dit för däckbyte..



I övrigt måste man ju passa på att säga att det inte är vilken helg som helst man kommer hem till..
* Fredag utgång
* Lördag spelar HÖKARNA mot Fortum på Håstaholmen, sen hem till "Måsen" på lite fest
* Söndag lirar de VILDA GÄSSEN hemma i "MMA", Monitor Morgan Arena

Lägg därtill att det är lönehelg för alla dödliga Svenskar och du har vad Billy Landsdown skulle ha kallat en SUPERWEEKEND.. Om man får lika kul som personerna på bilden nedan återstår att se, bör väl även tillägga att det 
varken är:
1.) Är jag på bilden
2.) Jag som tagit bilden


..

Fan nu har jag haft Photoshop installerat på datorn i över 3 månader men ändå har jag inte lyckats åstadkomma någonting.. Det enda jag kan göra är att justera ljusstyrka.. Måste fan sätta mig ner med någon som kan det hela, för vad jag fattat kan man göra de mest fantastiska saker med detta powertool.. Kanske får höra med Tobbe "W" Wixner om inte han kunde fixa att man fick en "sittning" med Erik Zimmerman.. Han verkar veta hur man gör.. Iallafall om man studerar bilden här nedan.. SOMEBODY PLEASE HELP ME.. Aja, Zimma lugnt


Fejjan

Fan Facebook kan vara bra till mycket.. Man får bland annat veta vad vissa tjejer gör, minut för minut, om man kollar tätt..

* Promenad
* Mys i soffan
* Trött
* Ska sova
* Trött men kan inte somna..

Detta skulle kunna vara från samma tjej, alla statusändringar inom en timme.. I övrigt får man ju oxå veta vad han VI kallar ohan Olsson gör.. Han är nästan lika dan, facebooks mest aktiva användare enligt en undersökning baserad på oktobers Facbookande.. Att jag skriver "han VI kallar" beror på att Johan gått och blivit "Stockholmstuff", ni vet kusinen från landet som flyttar till huvudstaden och pratar stockholmska bättre än värsta söderkisen.. Johan har till och med gått ett steg längre och "bytt" sitt namn och lystrar numer till namnet KARL-Johan.. så kan det gå.. Men nu var det ju det fantastiska med facebook som skulle behandlas och detta är inte annat än pure fantastiskt.. På facebook kan man ju vara friend med diverse löst folk, så även kändisar.. Jag är friend med en riktig celebrety och kolla vad som helt plötsligt dyker upp:

BIRTHDAYS:


Saturday
Steve Angello and Christer Linde



Steve Angello eller är det Christer Linde där till höger?? Blandar alltid ihop dom, hur som helst, stort grattis till er båda

hörde jag Hybris??

Undrar hur det går med MEGAhybrisen som fanns i stan när man flyttade därifrån?? Stolta ABK var som vanligt kungarna av stan men hade hård konkurrens av de vilda gässen och deras division 1 status.. Nu vet jag dock redan att de tidigare så stolta ABKarna åkte ur sin serie, trots att man:

1.) enligt många, bland annat HTs skjutjärnsreporter, vi kan kalla honom "C.S", skulle vara ett topplag
2.) hade tillgång till en TOPPMODERN konstgräsbana som enligt vissa skulle betyda sååååå mycket, det var ju för att man inte hade den man förlorat mot vissa lag tidigare år..

Även att man inte fick ETT ENDA pris på Hälsinglands så stora fotbollsgala.. Måste vara ungefär lika tungt som att det för herrarna Dolce & Gabbana skulle vara slut på Codorniu till personalpris..

Att codorniun INTE tog slut i Ljusdal på Dex-Cupens efterfest pratas det för övrigt om ända in i Norge då skrålen bland skålande Jetsetare som zippade sin "skumpa" hördes ändå till Tönsberg.. Vilda gässens hybris har jag ingen aning om men man får väl se om det är 1000 åskådare som under den värsta Sune hysterin eller om vi är tillbaka på de klassiska 233 när man besöker Monitor Morgan Arena lördagen 29e november.. Hoppas i allafall att ALLA profiler finns kvar.. Syla, Sverre och Martin Hedlund vid DVGs trumma, Korvmannen med bjällran påVIP-läktaren, Costanza och Kramer vid musiken OCH den sååååå klassiske HHC-Speakern Håkan Larsson i sekket..

Fan man kommer ju få leva som en kyrkråtta igen när man kommer hem.. Antingen en "Sverigelön" eller a-kassa.. Inte som för vissa, ex en gammal avdankad lokal hockeyhjälte med förkärlek för hakningar och adress i skatteparadiset mellanbyn, som enligt www.ViITkonsulter.Se fått löneök med en hel flock MÅSAR.. För alla er nyfikna kan jag avslöja att det INTE handlar om Mikael "Sippa" Eriksson.. Utan någon helt annan.. Den maskerade mannen på bilden nedan behöver nödvändigtvis inte ha något med texten att göra..


Commercial brake

Commercial Break såhär i NHL-natten där Bröderna Mongo dominerar mot NY Islanders.. Tänkte bara tipsa er som någon gång skulle bli hungriga när ni är i Göteborgstrakten om Pizzabutik Mulla Demirel.. Enligt hans bror, Olof Mulla Häggqvist, ska pizzorna vara "MAGISKA".. På menyn finns allt från den traditionellt läckra vesuvio till smaksensationen Armhävning Special extra allt som beskrivs som den ultimata livsnjutarpizzan..

Välkommen att beställa på nedanstående nummer önskar Olof och Mulla
031-28 24 21


Dagens ekvation

En dosa Ettan Snus + 50 cl Coca Cola Zero= 95 Norska kronor (NoK)

95 NoK = 106.23 Svenska kronor (Sek)

1 + 1 = 11??
   


Slakta en slacker

En dag till går mot sitt slut och FAN VAD SKÖNT det ska bli att komma hem.. Det gick jag och tänkte på nästan hela dagen i dag.. Inte för att jobbet i sig är så farligt men mer för att norrmän är norrmän.. Alltså det finns ju vissa profiler här som jag hade tänkt ta upp i en liten följetång med arbetsnamnet "Veckans Lagermedarbeidare" men det får nog vänta då jag inte vill att mina tankar om vissa ska spridas förens jag flytt landet.. Denna dag på jobbet avslutades iallafall på bästa tänkbara sätt då en man vi kan kalla "Härje" fick slita för att hinna klart.. Denne "Härje" är vad man i Sverige kallar fackligt ombud samt HUVUDskyddsombud (vilket han klart och tydligt basunerar ut ) och han har satt i system att göra så lite som möjligt eftersom att han vet att han tids nog får hjälp av andra att slutföra sitt arbete.. Idag, efter att han slackat runt och gjort INGENTING fick han inte den hjälpen han hela dagen trott att han skulle få då några hjältar på skiftet påpekade att han nog skulle hinna klart i tid om han skyndade sig.. Var länge sedan man såg en så rolig min som den "Härje" hade på sig när han gled runt på trucken och plockade ost medans övriga gjorde ingenting..

När jag ändå sitter här och tänker på fackliga ombud kan jag bara inte undgå att tänka på Örjan som var fackombud för metalls avdelning 22 på gamla goda Connecto.. Klassiska samlingar alla anställda hade mitt i fabriken där en skinande glad Örjan, med sin EXTREMT sega röst, berättar det glädjande beskedet att facket lyckats rädda EN av de hundra varslade samtidigt som "Robban", en rödfräs i 30årsåldern, står och fnissar och skjuter gummisnoddar på nån Bosnier.. WTG Örjan WTG

Fick en länk skicad från min käre sambo Märta.. En väldigt rolig sådan.. Så pass rolig att den måste ut till allmän beskådning.. Länken gick till det fantastiska COVERBANDET bandet TBLs (Två Backar Läsk) hemsida och visade bilder från ett av deras gig i somras.. Vet inte vem festfixaren var men att duka upp en Julgris i Augusti känns väl kanske lite Overkill, eller??
                         

9 arbetsdagar kvar

Ny vecka.. Inte så speciellt laddad att jobba men det får gå.. Apropå gå så har jag gått till jobbet de senaste veckorna.. Min käre vän, och vapendragare, Svennes batteri (alt generatorn i Svenne) gav upp för ett tag sedan och jag varken kan eller orkar göra något åt det och har alltså sedan dess luftat apostlahästarna till och från jobbet.. Cirkus 6.5-7 kilometer en väg.. Idag tänker jag INTE gå, jag orkar inte, så ringer istället min vice skiftledare "Plomma" för transport till jobb.. Värre var det förra veckan då "Plomma" var sjuk och INGEN annan åkte från centrum och det hela slutade med att jag var tvungen att kliva upp 04.30 och bege mig ut i ösregnet (det regnade sidleds).. Var inte sådär överdrivet kul att glida runt på ett kyl-lager med blöta kläder men men..

Apropå Svenne så har han alltså EN sista färd kvar.. Han startar glatt med startkablar så bara han går igång är det bara att sträck-köra den lilla svängen a 65-70 mil Tönnsberg-Hudiksvall.. Tur man gått Connys trafikskola och är van vid långkörningar.. Fan tänk om man bara haft en ytterst liten del av Suddens motorpark, då hade det kunnat vara fel på 3-4 bilar men man hade ändå tagit sig till jobb i en 5e.. Aja, men alla har inte råd att ha så många fordon i garaget precis som att det är få förunnat att ha en 3-4 Canada MÅSjackor hängandes hemma..

Nu ska jag på jobb, adjöken..

Jobb sökes, har du ett till övers??

9 arbetsdagar kvar som Lagermedarbeidare på Tine Mejeri Öst Sem, i kommunisternas förlovade Norge.. Ska bli både skönt och inte att flytta hem, jag menar, vem skulle inte sakna att det tickar in en lön som nästan kan mätas med Ferra och Suddens den 20e varje månad?? Samtidigt kommer det bli jävla skönt att komma hem igen, träffa alla och bara glida runt som en luffare hela december.. Jobb vet jag inte alls hur det blir med, jag får väl (i konkurrens med Hudiks övriga 2800 arbetslösa) söka ett av de 26 jobben som finns utlagda på www.ams.se

Klart är iallafall att jag inte kommer att ha råd att köpa exempelvis 4 stycken Canada Goosejackor som en viss Asienturist, vi kan kalla honom "MÅSEN", nyligen ska ha gjort.. Om dom var så billiga på grund av det rådande klimatet där nere (INGEN har väl vinterjacka i 28 gradig värme) eller för att det var en Canada MÅS överlåter jag till andra att diskutera..

   +      =  

Back on track..

Kom precis på att det kanske skulle vara kul att starta upp denna gamla traktorn igen så.. be my guest.. för att ragga in så många läsare som möjligt kommer jag självklart lägga ut "dagens outfit" samt kommentera ALLA bloggar jag ser och självklart då lämna min egen bloggadress i kommentarsfältet, ALLT i hopp om att få nya läsare och klättra mot det Öfvre skiktet av bloggtoppen.. Jag kommer självklart även att skriva om ALLT mellan himmel och gjord, MÅSAR som STRÖMMINGAR, "fattiga" aktiekungar på Lantis som Godsägare i skatteparadiset Mellanbyn.. Håll i hatten, nu kööööör vi
                              

                                          


RSS 2.0